Domů Z akcí a projektů SIG Lady a dva workshopy o vyhoření

SIG Lady a dva workshopy o vyhoření

Od Neela Winkelmannová

Už dvakrát, ve dnech 13. listopadu 2023 a 1. března 2024, se členky SIG Lady sešly v příjemných prostorách centra MAITREA v Praze na Starém městě, kde se věnovaly aktuálnímu tématu vyhoření. Workshopy „Vyhoření jako druhá šance“ a „Vyhoření a jak z něho ven“ vedla Neela Winkelmannová, jedna ze zakládajících členek SIGu, která na základě osobní zkušenosti ráda sdílí svůj celostní program prevence a léčby vyhoření (www.onlineburnoutclinic.com).  

Na pořad přišly otázky Proč vyhoříváme? Co se děje v organismu při vyhoření? Jakými kroky se zase vrátit do života? Kde brát energii, když už žádnou nemáme? Co je potřeba udělat nejdřív? Co je nejdůležitější, ale může trvat dlouho? Jak nahodit unavené orgány? Jak posílit organismus a zvýšit jeho resilienci? Co vrátí smysluplnost a radost do našeho života? A to nejdůležitější: jak zajistit, aby se to už neopakovalo?

Workshopy byly proloženy praktickými tipy a cviky, kterými lze seberegulovat autonomní nervový systém s cílem snížení celkové hladiny stresu a navození uvolněného, klidného a radostného stavu v organismu. Oba workshopy naplnily kapacitu sálu, takže nejsou vyloučeny další do budoucna. Ladies pak oba večery zakončily příjemným kulinářským zážitkem ve vegetariánské restauraci MAITREA.

Neela ráda nabízí podobný praktický workshop ostatním Mensanům i jiným zájemcům; mohou ji kontaktovat na mailu info@onlineburnoutclinic.com.

Zanechat komentář

7 × 1 =

Mohlo by se vám líbit