Domů Z akcí a projektů Laser game over

Laser game over

Od Redakce

Naše skupina

Poté, co jsme dorazili na místo určení, rozdělili jsme se do týmů červených a zelených. Jelikož se hra hraje v pološeru s UV světlem, téměř všichni jsme se převlékli do černého. Stejně nám to ale bylo na nic, protože jsme na sebe dostali svítící vesty.

Byly nám dány rychlé instrukce a již jsme nadšeně vběhli do arény a začali střílet po všem, co se hýbalo, ve snaze zasáhnout protihráče z druhého týmu.

V šeru arény zaplněné mlhou se schovávám za stěnou, jenže ouha, mám nekrytá záda, do kterých dostávám nečekaný zásah. Rychle tedy přebíhám jinam, a jen co obživnu, hned vracím úder do zad jednomu z protihráčů – a jsem zase mrtvá. Za komentáře don’t give up, don’t give up, don’t keep moving, kterým mě vesta povzbuzuje, tedy opět přebíhám jinam a hledám, odkud výstřel vyšel. Jen co obživnu, sejmu dva protihráče téměř najednou.

Provedu úhybný manévr a schovávám se v tunelu, odkud vyhlížím další oběť. Ta se ukáže hned vzápětí. Za jednou stěnou zahlédnu soupeřova odstřelovače, který se tam poklidně schovává a střílí vše, co proběhne kolem. Snažím se nepozorovaně přeběhnout blíž, jenže vesta opět jen smutně zabliká, protože si mě dříve našel soupeřův paprsek. Nicméně dokončím přesun na lepší pozici a v dalším kole se chystám zasáhnout ostřelovače, který je už mrtvý. Tak snad příště, protože já jeden zásah dostávám taky. Když už trochu přijdu na kloub taktice, ozve se mocný hlas, který hlásí: „Game over!“

Po patnácti minutách již celí udýchaní vylézáme z arény a napjatě čekáme na výsledky. S přehledem vyhrál tým červených, a to i přes snahu sabotérů, kteří, jak se nakonec ukázalo, se snažili snížit skóre červeného týmu střelbou do vlastních řad. Nutno dodat, že hráč červeného týmu s přezdívkou v6 měl přibližně tolik bodů jako zbývající členové jeho týmu dohromady.

Jelikož nás bylo hodně, někteří si na další kolo dali pauzu a jen čekali, jak to dopadne tentokrát. Vzhledem k tomu, že odpočíval i zabiják v6, celkovým vítězem tohoto kola se stal Pavel Terber.

Na poslední kolo jsme se opět různě prohodili. Některé hráče stálé pobíhání zmohlo, a tak jen kempili v různých skrýších a ostřelovali kolem pobíhající, kteří tak zmožení nebyli. Po zaznění konečného signálu jsme opět napjatě očekávali výsledky. Opět sice vyhrál tým červených s v6, nicméně v lítém souboji o celkové vítězství byl tentokrát lepší Pavel Terber.

Rozkaz splněn. Příště už budu vědět, jak na to.

GAME OVER             

Zanechat komentář

3 + 1 =

Mohlo by se vám líbit