Domů Z akcí a projektů Převážně nevážná přednáška o tom, jak se seznámit s opačným pohlavím

Převážně nevážná přednáška o tom, jak se seznámit s opačným pohlavím

Od Redakce

Hlavním přednášejícím byl Tomáš Kubeš, který velmi dobře a srozumitelně popsal pro technicky založené lidi systém komunikace žen. Vysvětlil, jak je důležité pochopit a reagovat na jednotlivé podněty i na podprahovou komunikaci. Velmi detailně popsal nutnost zapamatovat si jednotlivé stavy, kterými ženy v průběhu doby procházejí, protože je pravděpodobné, že tyto stavy se mohou náhodně vyskytnout a způsobit neočekávanou až katastrofickou reakci. Stejně důležitá byla i opětovná definice základních proměnných, aby žena byla neustále ujišťována o tom, že partner opakuje již řečenou frázi: Miluju Tě.

Zajímavé reakce byly na téma oslovení protějšku a testování tohoto umění například na jehovistech nebo na úřednicích na přepážkách. Na základě vlastní zkušenosti popsal důležité prvky při psaní inzerátu na internetovou seznamku a ukázal i příklady, jak určitě nepostupovat.

Přednáška trvala přes dvě hodiny, ale byly to dvě hodiny plné humoru, a díky přítomnosti žen mezi posluchači získali všichni přítomní i přímou vazbu od něžného pohlaví.

Tato přednáška bude ještě opakována a zaslouží si pokračování i ve verzi pro pokročilé. Například pro ty, kteří již zvládli oslovit ženu.

Rád bych poděkoval Kateřině Zavadilové za organizaci přednášky.

Repríza přednášky se koná 10. 9. v Praze, více najdete v rubrice pozvánky.

Autor: Josef Sysel

Zanechat komentář

4 × = 36

Mohlo by se vám líbit