Domů Z akcí a projektů Zpráva o akci MS Brno očima nové členky

Zpráva o akci MS Brno očima nové členky

Od Redakce

Začnu od konce. Bylo mi mezi vámi fajn. Byl to příjemný podvečer 4. září. Grilované masíčko bylo mňammňam, různého pití dostatek. Hostitelé se vytáhli. I židlí bylo akorát, když vypomohli sousedé. Společnost otevřená, řeči o všem možném. Příjezd dobrodružný, „na samotu u lesa“ – dům stojí na konci ulice, ale prý si veverky umí zaběhnout na balkon pro oříšek. Tedy dobrodružný byl příjezd aspoň pro mne, která jela sama podle popisu autem, čili jsem si nemohla zároveň navigovat. Pamatovala jsem si, že mám jet pořád do kopce, tak jsem jela, až jsem skončila o ulici výš na kopci mezi zahrádkami.

I se zajížďkou jsem dorazila první. A mohla si prohlídnout zahradu a nádherný bazén. Obrovská trampolína udělala radost nejmladší účastnici setkání – tříleté Lucince. I grilovaný kapříček jí viditelně chutnal.

A teď pár minusů, ať je pohled objektivní. Už nebylo dost teplo, abych si skočila do bazénu. Už nejsem zrovna mladice, nemůžu riskovat nachlazení, když teplota vody klesla na pouhých 20 °C. A další minus, nemáme fotodokumentaci akce.

Stručné shrnutí: bylo-li to první setkání MS Brno na soukromé půdě, hostitelé nasadili laťku hodně vysoko. A vůbec – těším se na další akce!

Autor: Broňa Milinková

Zanechat komentář

81 − = 75

Mohlo by se vám líbit