Domů Věda a rozhovory Projekt Kariérní podpora v únoru 2011

Projekt Kariérní podpora v únoru 2011

Od Redakce

Když se projekt nastavoval, nikdo nevěděl, pro kolik lidí vlastně bude. Vás, kteří se postupně registrujete, měsíc od měsíce přibývá. Dnes je naším největším problémem to, že nemáme dost dobrovolníků na to, abychom mohli projekt zdynamizovat a nastavit ho pro Vás tak, aby přinášel co největší pohodlí a efektivitu při výběru nových pracovních míst, popřípadě zjišťování informací z trhu práce, nejste-li aktivními hledači. Pokud byste proto měli zájem přidat se k nám, ať už jako organizátor projektu nebo jako programátor, kterého bychom rádi využili na doprogramování modulu Kariéra na intranetu Mensy ČR, neváhejte se mi ozvat.

Společně s naší partnerskou agenturou Manpower se Vám snažíme pravidelně poskytovat přehled o trhu práce. Neváhejte navštívit webové stránky naší partnerské agentury, se kterou spolupracujeme již více než rok a tato spolupráce se ukázala jako velice příjemná a efektivní. Na těchto stránkách jsou pravidelně zveřejňovány nové pracovní nabídky ze všech územních celků naší republiky. Přehled naleznete na http://www.manpower.cz. Pokud by Vás některá z pozic zaujala, neváhejte mě kontaktovat.

Být bez práce není jednoduché, ale být v práci, která člověka neuspokojuje, není o nic jednodušší. Více k tomuto tématu v hlavním článku Kariéry tohoto čísla.

Na závěr si dovolím připojit jeden citát, který se přímo váže na již výše zmíněné a který může být pro některé útěchou a pro některé inspirací. „I believe that too many people stay at jobs they hate to get more vacation days so that they can spend more time away from the jobs they hate.“ (Jim Warda)

Autor: Alena Oudová

Zanechat komentář

84 − 81 =

Mohlo by se vám líbit