Domů Tvorba mensanů Puzzle ETERNITY™ je zpět toto léto s výhrou, která ti změní život!

Puzzle ETERNITY™ je zpět toto léto s výhrou, která ti změní život!

Od Redakce

Jedno z nejrychleji prodávaných puzzle všech dob se po dlouhém očekávání vrací 28. července 2007, kdy bude celosvětově uvedeno do prodeje, spolu s fantastickou výhrou 2 milióny dolarů. Tato výhra bude poukázána osobě, která jako první správně propojí všech 256 dílků s barevnými vzory přes celý herní plán.

Puzzle Eternity II je pokračováním Eternity I, které před osmi lety, kdy bylo uvedeno na trh, fascinovalo tisíce lidí po celé Evropě. Šek na milión liber byl předán studentovi, který puzzle úspěšně vyřešil za dobu pouhých osmnácti měsíců. Eternity II bylo vyvinuto původním vynálezcem, Christopherem Moncktonem, bývalým poradcem Margaret Thatcherové.

Eternity II nadchne muže, ženy i děti, je absolutně pro každého – ideální volba pro trénink logiky a odbourání každodenního stresu. Christopher Monckton: „Rozluštit Eternity II může kdokoliv. Nezáleží na věku, ani na vzdělání. Šek na 2 milióny dolarů může získat jak pětileté dítě, tak devadesátiletá babička.“

Na rozdíl od většiny puzzlí, které mají pouze jednu správnou možnost řešení, Eternity II v podstatě nabízí lidem tisíce možností, jak může být rozluštěno, a které je mohou dovést k výhře 2 milióny dolarů.

Eternity II je k dostání jako kolekce výrobků. Hlavní puzzle (256 dílků) za doporučenou maloobchodní cenu 999,- Kč je puzzle výherní. Další dvě vodící puzzle Stopa za doporučenou maloobchodní cenu 499,- Kč (72 dílků) a 399,- Kč (36 dílků) jsou puzzle pomocná. Za rozluštění každého z těchto dvou puzzlí Stopa zákazník obdrží umístění jednoho dílku v hlavním výherním puzzle, což jej posune o krok blíže výhře 2 milióny dolarů.

Jak řešit puzzle Eternity II? Existuje jednoduchý předpis pravidel, jak začít a pak už jen stačí pospojovat zbylé dílky. Základem je herní plán ve tvaru čtverce 16 x 16 dílků, kdy dílky s šedým trojúhelníčkem musí čtverec lemovat po okrajích a vytvořit rám. Umístění jednoho dílku je již zadáno od výrobce – je k dispozici startovací dílek 139, který má své pevné místo na herním plánu. Pak už stačí jen spojovat, kombinovat a být první a získat 2 miliony dolarů!

Pokud si řešitel nebude vědět rady a bude potřebovat ještě jednu nebo dvě nápovědy skvěle k tomu poslouží puzzle Stopa I a II. Mají formu čtverce 6×6 (Stopa 1) nebo obdélníku 12×6 (Stopa 2), dílky s šedými trojúhelníčky jsou po obvodu a všechny páry musí navazovat na sousední dílky. Za každé vyřešení puzzle Stopa a předložené řešení obdrží řešitel stopu (pokyn), která bude udávat správnou pozici jednoho dílku na hlavím výherním puzzle. Samozřejmě je možné vyřešit hlavní výherní puzzle bez použití Stop; každý si muže vybrat, jakou cestu zvolí.

Oficiální představení puzzle Eternity II proběhlo na londýnském hračkářském veletrhu 24. ledna Neilem a Christine Hamiltonovými. Zároveň zde byl britským finalistou soutěže o nejsilnějšího muže na světě před zraky shromážděného zástupu lidí zničen počítač, který obsahuje řešení Eternity II.

Video z této události je ke shlédnutí na YouTube.com (anglicky).

Christopher Monckton: „Podařilo se nám probudit nadšení mezi milióny lidí, kteří zkoušeli štěstí s první kolekcí Eternity a nemohou se dočkat druhé. Myslím, že mnoho lidí bude za pomoci internetu spolupracovat s dalšími, snažit se najít řešení a nakonec se o výhru 2 milióny dolarů rozdělí!“

Puzzlím Eternity II je předurčeno být jedním z nejúspěšnějších a nejzábavnějších produktů roku 2007. Uvedení na trh bude podpořeno médii a veřejnými akcemi, které jsou plánovány po celém světě. Očekává se, že prodej kolekce Eternity II překoná první sérii, díky obrovské základně fanoušků, kteří se nemohou dočkat druhé příležitosti zkusit štěstí!

Robert Mann, výkonný ředitel společnosti TOMY: „Toto bude jeden z nejdychtivěji očekávaných produktů roku a my jsme přesvědčeni, že prodej překoná původní Eternity, které bylo jedním z nejrychleji prodávaných a nejúspěšnějších puzzlí všech dob.“

Pro nejnovější informace navštivte www.eternityii.com a zaregistrujte se.

Účastnit se může pouze osoba starší 18 let.

Hodně štěstí!

Distributor pro CZ: EPEE CZ a.s.

Výrobce a garant výhry: TOMY, UK


Autor: Martina Lebedová, EPEE CZ a.s.

Zanechat komentář

15 − = 10

Mohlo by se vám líbit