Domů Věda a rozhovory Projekt Kariérní podpora po roce

Projekt Kariérní podpora po roce

Od Tomáš Nováček

Máme za sebou více než rok spolupráce s personální agenturou Manpower, takže můžeme bilancovat a zvážit veškeré klady a zápory vzájemné spolupráce. Velice vám děkuji za zpětnou vazbu, kterou mi pravidelně poskytujete po setkání s koordinátorkou projektu ze strany agentury. Jelikož se vždy jednalo o zpětnou vazbu veskrze pozitivní, projevili jsme vzájemný zájem pokračovat ve spolupráci i nadále. Stále tedy můžete sledovat webové stránky http://www.manpower.cz, kde najdete každý týden nové pozice z trhu práce ze všech čtrnácti krajů naší republiky. Pokud by vás zaujala jakákoli z publikovaných pracovních pozic a rádi byste se o ní dozvěděli více informací, neváhejte mě kontaktovat na e-mailové adrese alena.oudova@centrum.cz.

V rámci projektu je v současné chvíli registrováno již 162 mensanek a mensanů, kteří se poohlíží po nové práci nebo mají zájem o aktuální informace z trhu práce. Ještě stále jsme pro tento projekt nenalezli programátora, nicméně je velmi pravděpodobné, že od dubna přibude do našeho týmu nový koordinátor, který bude pečovat o váš kariérní rozvoj a pomáhat vám s hledáním té pravé pracovní pozice.

Máte-li jakýkoli dotaz z oblasti pracovně-právních vztahů a problematiky související s pracovním poměrem, neváhejte mě kontaktovat. Přivítám také vaše náměty, o čem byste se v rámci Kariéry rádi dočetli. Kariérní podpora je především o vás a pro vás. Neváhejte se podělit o své zkušenosti při hledání nového zaměstnání, názory a náměty.

Pro toto číslo jsem zvolila citát člověka, který sice nemá nic společného s kariérním rozvojem ani trhem práce, nicméně se jedná o člověka veskrze inspirativního. Libor Uher, český horolezec a druhý Čech v historii, který zdolal osmitisícovku K2, říká: „Kde je vůle, tam je cesta,“ což neplatí jen o lezení po horách. Pokud uvažujete o změně zaměstnání a zdráháte se jen ze strachu ze změny a možného neúspěchu, možná je právě teď čas udělat krok do neznáma a poohlédnout se po práci, o níž jste zatím jen snili. Protože kdo nic neriskuje, nic nezíská. 

Autor: Alena Oudová

Zanechat komentář

2 × = 4

Mohlo by se vám líbit